AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini dövdüğünü görmek

Kahve falında sevgilisini dövdüğünü görmek

Kahve falında sevgilisini dövdüğünü görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi dövmek elindekileri de alıp götüreceğine, büyük bir servete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili dövmek sağlık sorunun kalmayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini dövmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini dövmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir