AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi dövmek

Kahve falında ölen kişiyi dövmek

Kahve falında ölen kişiyi dövmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, içine fesat düşeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Kahve falında ölmüş kişiyi dövmek hoşgörülü biri olunacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi dövmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi dövdüğünü görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok kişiyi dövmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet eder.

Kahve falında üç kişiyi dövmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Kahve falında kişiyi dövmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişiyi dövmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir