AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını ellemek

Kahve falında bir kadını ellemek

Kahve falında bir kadını ellemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadını ellemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal gerilimler yaratabilir.

Kahve falında kadın memesi ellemek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadını ellemek kendisi için isabetli adımlar atacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağı ellemek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, her geçen gün sorunların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kadın memesine ellemek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir