AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak verirseniz, daha önce dinlemediğiniz için pişman olacaksınız.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek hayallerinin de yarım kalacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet eder.

Kahve falında kadının avret yeri görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, büyük düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir