AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadından süt emmek

Kahve falında bir kadından süt emmek

Kahve falında bir kadından süt emmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadından süt emmek gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir kadından süt emmek kazancının günden güne azalacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadından süt emmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koyundan süt emmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt emdiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir