AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyundan süt emmek

Kahve falında koyundan süt emmek

Kahve falında koyundan süt emmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, doğruluğu bulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyundan süt emmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında koyundan süt emmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadından süt emmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında anneden süt emmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısından süt emmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında süt emdiğini görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir