AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt emdiğini görmek

Kahve falında süt emdiğini görmek

Kahve falında süt emdiğini görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinde berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt emdiğini gördüyseniz:

  • Hatta, onlar sizden aynı taleplerde bulunabilirler.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadından süt emmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kadından süt emmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden süt emmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında göğsünden süt emmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, işlerinin karışacağına işarettir.

Kahve falında memeden süt emmek sıkıntılarını çözeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında anne sütü emmek yaşamın kolaylaşacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir