AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadından süt emmek

Kahve falında kadından süt emmek

Kahve falında kadından süt emmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, daha rahat para kazanacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, hedeflerine ulaşacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadından süt emmek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bir kadından süt emmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında kadından süt emmek gözyaşı dökeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında inekten süt emmek yüklü bir miktar borç verileceğine, rızkının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt emmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir