AnaSayfa / Genel / Kahve falında tutunduğunu görmek

Kahve falında tutunduğunu görmek

Kahve falında tutunduğunu görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yeni bir eve sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tutunduğunu gördüyseniz:

  • En az sizin kadar, size verebileceği şeyleri olan bir iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında uçuruma tutunmak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde ipe tutunmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında demire tutunmak bolluğun ve bereketin geleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyona tutunmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gemiye tutunmak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini düşerken tutunmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir