AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın dalına tutunmak

Kahve falında ağacın dalına tutunmak

Kahve falında ağacın dalına tutunmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacın dalına tutunmak gördüyseniz:

  • Bilginizi, yeteneklerinizi, hizmetlerinizi veya fikirlerinizi paylaşarak potansiyeli olan bir kişi üzerinde olumlu etki yaratabilirsiniz.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dallarına tutunmak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın dalına tutunmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında dallara tutunmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hak yolundan ayrılacağına yorulur.

Kahve falında dala tutunmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine inanılır.

Kahve falında ağaç köküne tutunmak hayırlı kararlar alacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaca tutunmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir