AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın yüzünde yara görmek

Kahve falında bir insanın yüzünde yara görmek

Kahve falında bir insanın yüzünde yara görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın yüzünde yara gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Kahve falında bir insanın yüzünde yara görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün yara olmasını görmek bereketin artacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzün yara olduğunu görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde yaralar görmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir