AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün yara olmasını görmek

Kahve falında yüzünün yara olmasını görmek

Kahve falında yüzünün yara olmasını görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, kötü haberlerin alınacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yara olmasını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işarettir.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin yüzünde yara görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi yüzünde yara görmek kazancın gittikçe artacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü yara görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir