AnaSayfa / Genel / Kahve falında akmayan musluk görmek

Kahve falında akmayan musluk görmek

Kahve falında akmayan musluk görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, önemli atılımlar yapacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında akmayan musluk gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında musluktan su akması görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında akmayan musluk görmek insanları kıracağına, üzeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek rahatlayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir