AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işarettir.

Kahve falında musluktan su akması görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir