AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, insanlara iş öğreteceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, rahatının da yerine geleceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan çamur aktığını gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalıp, akışına bırakmanızda fayda var.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan kan aktığını görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında akmayan musluk görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek rahatlığa ereceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında musluktan su akması görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek atılım yapacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir