AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, zenginlik sahibi olunacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin kuralları veya koydukları sınırlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan su akması görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına alamet eder.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalettir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek saygı göreceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir