AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan su aktığını görmek

Kahve falında musluktan su aktığını görmek

Kahve falında musluktan su aktığını görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, razı geleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, zor bir işe girileceğine, üzüntülerin gideceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında musluktan su aktığını gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında musluktan su akması görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına rivayet eder.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir