AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan balık aktığını görmek

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hem çok mutlu olacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında musluktan balık aktığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya da iş birliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir.

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalettir.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan kan aktığını görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akmayan musluk görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir