AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan su akması görmek

Kahve falında musluktan su akması görmek

Kahve falında musluktan su akması görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, başarılarının azalacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan su akması gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek kazançta zarar edeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında musluktan su akması görmek insanların saygısının kazanılacağına, güvensizliğini yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında musluktan kan aktığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir