AnaSayfa / Genel / Kahve falında akmayan kan görmek

Kahve falında akmayan kan görmek

Kahve falında akmayan kan görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akmayan kan gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Kahve falında parmağında kan aktığını görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında çok kan aktığını görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulur.

Kahve falında alnından kan aktığını görmek istediği noktalara ulaşacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kan aktığını görmek onun kıymetini her daim bileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden kan aktığını görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünden kan aktığını görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalettir.

Kahve falında başından kan aktığını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir