AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında kan aktığını görmek

Kahve falında parmağında kan aktığını görmek

Kahve falında parmağında kan aktığını görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağında kan aktığını gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalettir.

Kahve falında parmaktan kan aktığını görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağında kan aktığını görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında idrar yerine kan aktığını görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalettir.

Kahve falında bir yerden kan aktığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında siyah kan aktığını görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinden kan aktığını görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında inekten kan aktığını görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir