AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnından kan aktığını görmek

Kahve falında alnından kan aktığını görmek

Kahve falında alnından kan aktığını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnından kan aktığını gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Kahve falında alnından kan aktığını görmek hoşluklarla karşılaşacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret eder.

Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından kan aktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kan aktığını görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kan aktığını görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, iyi bir patron olacağına delalet eder.

Kahve falında bacağından kan aktığını görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşından kan aktığını görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir