AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kan aktığını görmek

Kahve falında siyah kan aktığını görmek

Kahve falında siyah kan aktığını görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah kan aktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah kan aktığını görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birisinden kan aktığını görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulur.

Kahve falında bileğinden kan aktığını görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akmayan kan görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında musluktan kan aktığını görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, kazancın devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında parmaktan kan aktığını görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir başkasından kan aktığını görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir