AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden kan aktığını görmek

Kahve falında yüzünden kan aktığını görmek

Kahve falında yüzünden kan aktığını görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünden kan aktığını gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Kahve falında yüzünden kan aktığını görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında para yüzünden kavga etmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biri yüzünden ağladığını görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgili yüzünden ağlamak çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, başına uğursuzluklar geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin senin yüzünden öldüğünü görmek büyük bir başarının elde edileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünden kıl çıktığını görmek olmayacak hayallere kapılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri yüzünden ağlamak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir