AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından kan aktığını görmek

Kahve falında başından kan aktığını görmek

Kahve falında başından kan aktığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başından kan aktığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında başından kan aktığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin başından kan aktığını görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarından kan aktığını görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kafasından kan aktığını görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok kan aktığını görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında gözden kan akması görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan kan aktığını görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden kan akmasını görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir