AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kan aktığını görmek

Kahve falında çok kan aktığını görmek

Kahve falında çok kan aktığını görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok kan aktığını gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz kimselere fazla güvenmeyin.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, çok daha mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarından kan aktığını görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dereden kan aktığını görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalettir.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında rahimden kan aktığını görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında akmayan kan görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine inanılır.

Kahve falında birinden kan aktığını görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir