AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek

Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek

Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında bedeninden kan aktığını gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bedeni görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bedeninde yılan görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işarettir.

Kahve falında bedeninde karınca görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bedenine girmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi bedenini görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bedeni olmayan bebek görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir