AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz kesilmesi görmek

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına inanılır.

Kahve falında boğaz kesilmesi gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Kahve falında boğazın kesilmesini görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazının kesileceğini görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir