AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazından kesilmek

Kahve falında boğazından kesilmek

Kahve falında boğazından kesilmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, paraya ve mala kavuşacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazından kesilmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek kazancın arttırılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında boğazın kesildiğini görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek borçlarını ödeyeceğine, problemlerini çözeceğine yorulur.

Kahve falında boğazı kesilmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir