AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, ilişkilerin noktalanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, büyük bir karar verileceğine, hüsrana uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında boğazı kesilmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında boğaz kesildiğini görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında boğazından kesilmek planların boşa gideceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek böylece yüzünün güleceğine, hayallerinin söneceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir