AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı koklamak

Kahve falında bir insanı koklamak

Kahve falında bir insanı koklamak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanı koklamak gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Kahve falında bir insanı koklamak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan koklamak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalet eder.

Kahve falında erkek parfümü koklamak çok rahat bir hayata adım atacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında tütsü koklamak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında birini koklamak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalettir.

Kahve falında cennet kokusu koklamak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç koklamak ister istemez çok üzüleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında el koklamak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir