AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütsü koklamak

Kahve falında tütsü koklamak

Kahve falında tütsü koklamak çok büyük miktarda para kazanacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine inanılır.

Kahve falında tütsü koklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderlik rolüne soyunmanız veya olayları başlatan kişi olmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında tütsü koklamak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tütsü almak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine delalet eder.

Kahve falında tütsü görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tütsü yakmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik koklamak vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini koklamak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay koklamak geçim derdi yaşamayacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında kolonya koklamak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir