AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan koklamak

Kahve falında insan koklamak

Kahve falında insan koklamak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, böylece kendine güveneceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında insan koklamak gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Kahve falında bir insanı koklamak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Kahve falında insan koklamak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek parfümü koklamak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kekik koklamak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek koklamak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sarılıp koklamak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret etmektedir.

Kahve falında öpüp koklamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında portakal koklamak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir