AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet kokusu koklamak

Kahve falında cennet kokusu koklamak

Kahve falında cennet kokusu koklamak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusu koklamak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyler nedeniyle kontrolü kaybedebilirsiniz.

Kahve falında cennet kokusu koklamak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına rivayet eder.

Kahve falında gül kokusu koklamak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında güzel koku koklamak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koku koklamak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok güzel koku koklamak ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında cennet kokusu almak hastalıklarının biteceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu almak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, fesada bulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir