AnaSayfa / Genel / Kahve falında el koklamak

Kahve falında el koklamak

Kahve falında el koklamak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında el koklamak gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Kahve falında el koklamak çok kolay bir hayatı olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında çilek koklamak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tütsü koklamak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını koklamak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan koklamak ilerledikçe ilerleyeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altını koklamak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı koklamak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini koklamak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir