AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç koklamak

Kahve falında saç koklamak

Kahve falında saç koklamak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında saç koklamak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında saç koklamak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçlarını koklamak çok zor bir yoldan geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında saçı koklamak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçını koklamak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, keyfin bozulacağına işarettir.

Kahve falında kadın saçı koklamak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin saçını koklamak eksiği kendinde bulacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını koklamak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçları koklamak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir