AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca taş atmak

Kahve falında ağaca taş atmak

Kahve falında ağaca taş atmak işlerin yakın zamanda açılacağına, zorluğa düşeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, geri planda kalacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında ağaca taş atmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında ağaca taş atmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, insanların yolunu aydınlatacağına işaret eder.

Kahve falında kargaya taş atmak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında büyük taş atmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında bir insana taş atmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve taş atmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğa taş atmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvana taş atmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ineğe taş atmak kişinin maddi zarara uğrayacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir