AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe taş atmak

Kahve falında bir erkeğe taş atmak

Kahve falında bir erkeğe taş atmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğe taş atmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Kahve falında bir erkeğe taş atmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret eder.

Kahve falında ayıya taş atmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Kahve falında anneye taş atmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kargaya taş atmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşa tekme atmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize taş atmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak saygınlığını yitireceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında insana taş atmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir