AnaSayfa / Genel / Kahve falında insana taş atmak

Kahve falında insana taş atmak

Kahve falında insana taş atmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, patron olunacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insana taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında insanlara taş atmak bedeninin şifaya kavuşacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında insana taş atmak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insana taş atmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, böylece hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye taş atmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında akarsuya taş atmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında ata taş atmak üzücü haberler alacağına, emeklerin boş yere harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya taş atmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşine taş atmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir