AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe taş atmak

Kahve falında köpeğe taş atmak

Kahve falında köpeğe taş atmak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kısmetinin artacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında köpeğe taş atmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiyetle ele almanız, yatırım, harcama veya ödeme planlarınızı detaylandırmanız gerekiyor.

Kahve falında köpek taş atmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğe taş atmak çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Kahve falında köpeklere taş atmak geçim sıkıntısına düşeceğine, anne baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birbirine taş atmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında küçük taş atmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük taş atmak işlerini boşvereceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara taş atmak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadına taş atmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir