AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü kör insan görmek

Kahve falında tek gözü kör insan görmek

Kahve falında tek gözü kör insan görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kör insan gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, haram mal yiyip içeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözünü kör görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, tamamlanmadan kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör olmak yeni yerler göreceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir