AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir gözü kör görmek

Kahve falında bir gözü kör görmek

Kahve falında bir gözü kör görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir gözü kör gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Kahve falında bir gözü kör olmak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalettir.

Kahve falında tek gözü kör olmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri kör birini görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, elinize para geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözü kör adam görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında gözü kör kedi görmek işinde dar boğaza gireceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında gözü kör bebek görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir