AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, hayra ve esenliğe, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, günah ve suç işleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına inanılır.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözünü kör görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek istediği makama geleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir