AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir felaketten kurtulmak

Kahve falında bir felaketten kurtulmak

Kahve falında bir felaketten kurtulmak kötü işlere girmeyeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bir felaketten kurtulmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bilgileri değerlendirip, onların doğrultularında davranabilirseniz kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında felaketten kurtulmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, sorunlarından arınacağına delalettir.

Kahve falında bir felaketten kurtulmak ana baba sözü dinlemeye, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz felaketi görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortum felaketi görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sel felaketi görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işarettir.

Kahve falında su felaketi görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında felaketten kaçmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir