AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz felaketi görmek

Kahve falında deniz felaketi görmek

Kahve falında deniz felaketi görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında deniz felaketi gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar bazı ilişkilerin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında deniz felaketi görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortum felaketi görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğa felaketi görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalet eder.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir felaketten kurtulmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında felaketten kaçmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın felaketi görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında felaketten kurtulmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir