AnaSayfa / Genel / Kahve falında felaketten kurtulmak

Kahve falında felaketten kurtulmak

Kahve falında felaketten kurtulmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında felaketten kurtulmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Kahve falında bir felaketten kurtulmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında felaketten kurtulmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına inanılır.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz felaketi görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında sel felaketi görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında doğa felaketi görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, gergin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında felaketten kaçmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangın felaketi görmek kendi işinin patronu olunacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir