AnaSayfa / Genel / Kahve falında su felaketi görmek

Kahve falında su felaketi görmek

Kahve falında su felaketi görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hastaysa şifa bulacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında su felaketi gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında su felaketi görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hortum felaketi görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, düzenli bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında yangın felaketi görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında felaketten kurtulmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında doğa felaketi görmek ters giden durumların düzeltileceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak çok rahat bir hayata adım atacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel felaketi görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalet eder.

Kahve falında bir felaketten kurtulmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir