AnaSayfa / Genel / Kahve falında felaketten kaçmak

Kahve falında felaketten kaçmak

Kahve falında felaketten kaçmak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hidayete ereceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına delalet eder.

Kahve falında felaketten kaçmak gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında felaketten kaçmak ticaretinin de hızlanacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yangın felaketi görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalettir.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet eder.

Kahve falında su felaketi görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında hortum felaketi görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sel felaketi görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında doğa felaketi görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, emeklerin boş yere harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir felaketten kurtulmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir