AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel felaketi görmek

Kahve falında sel felaketi görmek

Kahve falında sel felaketi görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, hasret içinde kalacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sel felaketi gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Kahve falında sel felaketi görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz felaketi görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet eder.

Kahve falında hortum felaketi görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında felaketten kaçmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su felaketi görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Kahve falında felaketten kurtulmak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın felaketi görmek evlerindeki huzurun artacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir