AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüme tükürmek

Kahve falında yüzüme tükürmek

Kahve falında yüzüme tükürmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, adını işiyle duyuracağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüme tükürmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, isabetli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek üzerinde kafa yoracağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, hayatının alt üst olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir